Byte

  Här kan du som köpt fel storlek/färg/produkt byta och få en annan vara. Följ instruktionerna nedan. Om du i stället har fått en vara som har gått sönder eller är felaktig kan du reklamera varan, klicka här för att komma till reklamationssidan.

  Du kan byta en produkt åt gången. Eller varan får ej väga mer en max väga 2 kg per sändning.
  Klicka på Registrera byte.

  En bekräftelse på att Ravelli tagit emot din registrering får du direkt på skärmen. Bekräftelsen skickas även som ett mejl till dig. I detta meddelande finns ditt ärendenummer. Skriv ut bekräftelsen och skicka med varan.

  Skicka den oanvända varan som du vill byta, tillsammans med bekräftelsen, till Ravelli AB. Adressen står på bekräftelsen. På bekräftelsen står också ett frisvarsnummer, ange detta nummer på kuvertet, så betalar Ravelli portot (skicka ej med rekommenderat brev). Om du inte kan bifoga bekräftelsen kan du också skriva namn och kontaktuppgifter och ditt ärendenummer på ett papper.

  OBS! Våra produkter säljs som paket och när du byter ska du skicka tillbaka hela ditt oanvända paket, t.ex. alla 3 kalsonger om du har köpt ett 3 pack. Lägg originalförpackningen i en påse eller något slags av emballage.

  Räkna med att det tar 1 vecka efter att Ravelli har mottagit din bytesprodukt innan du kan få en ny produkt tillskickad. (vid helger/semestertider kan det ta lite längre tid)

  Fyll i dina uppgifter här

  Mottagen artikel *

  Vill byta till artikel *

  Orsak till byte:

   

  Välj år och månad för när du gjorde köpet *

  Beskrivning/meddelande

  Namn *

  E-post *

  Telefonnummer

  Gatuadress *

  Postnummer *

  Postort *